11.07.2008 г., 14:11 ч.

Да разплачеш кошута... 

  Поезия » Любовна
1608 0 57

  

 

 

                     Шуми корията...
                     
нежност
                     в тъга
                     тишината повива...
                     в куршумени стъпки
                     злото се 
                     скрива...
                     в очи на сърна...
                     сълза...
                     месечина...
                     а някой 
                     грижливо
                     с пръсти от вятър
                     звездни сълзи 
                     събира...
                     кладенче
                     от вода ненапита... 
                     на Богородица 
                     е наречено...
                     дали сърна...
                     дали жена...
                     на тебе обречена...
                     в тиха болка 
                     обич
                     дочута...
                     грехота е...грехота...
                     да разплачеш 
                     кошута...

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??