Да се превърна в морска капка искам
и да усетя сблъсъка с прибоя,
от гъдела на пясък да се кискам,
със бисерните миди да говоря...
И да целувам чайките от плажа
пикиращи над мен за улов пищен,
да помълча със рибите... И даже
на гоненица да играя с хищник...
И да ме топли слънчицето ... леко,
Луната нощем тихо да ми пее,
примамена от лунната пътека
и приливът натам ще ме отвее...
21.04.2019
Sisidara
© Сиси Всички права запазени