16.02.2013 г., 18:49 ч.

Да се прибера в теб 

  Поезия » Любовна
1008 0 6

Обичам те!

 

В съзвучие си с мойта тишина.

Не те обичам!

 

Остави ме да потъна в свойта самота.

Обичам те!

 

Да бъдем заедно сами.

Не ме обичай!

 

Така не можем да се насладим.

Обичай ме!

 

Аз мога тихо да мълча.

Не ме обичай!

 

Страх ме е от самотата след това.

Обичам те!

 

Със теб съм у дома.

Не те обичам!

 

Живях бездомен досега.

Обичай ме!

 

Не чувстваш ли, че аз съм твоята душа?

Не ме обичай!

 

Аз лош съм, ще те нараня.

Обичам те!

 

Нима възможно е да съществува болка по-голяма,

Не те обичам!

От тази да не ме обичаш?!?

Повярвай ми, най-силната е тази,

 

Която идва, след като не ме обичаш вече.

Обичаш ме!

 

В очите ти го виждам.

Не те обичам!

 

Очите ми лъжци са.

Обичай ме!

 

Не ме гони със думите си  надалеко.

Не те обичам!

 

Ще ти го повтарям много пъти,

 

Докато замлъкнеш.

Обичам те!

 

Не ме обстрелвай със стрелите си отровни.

Не те обичам!

Аз виждам ти сърцето -

А сърцето е предател.

фанатик издаен,

От очите си ще го изтръгна,

В очите ти е спряло и казва: остани.

За да те предпазя

 

От злия вълк във мен.

Обичам те!

 

Това за мене е съдба.

Не ме обичай!

За мен си фокус.

За мене е игра. Война.

 

Кауза си за мен.

Не те обичам!

 

Така ще ме обичаш ли за малко?

Не те обичам!

 

Да те обичам малко?!? Не не мога!

 

 

Не те обичам. Чуваш ли? Сега ме обикни.

Обичам те. Чуваш ли? Сега ме намрази.

 

 

Обичам те!

 

Защо да те намразя?

Не ме обичай!

 

За да знам, защо се мразя.

 

 

Ела при мен,

 

Да опитаме вкуса на тишината.

Ела при мен,

Когато с теб сме слети,

Да чуем песента ù.

Когато в мен проникваш,

Без теб ме смазва тишината.

В нас прониква тишината.

Когато се разпадам в теб,

Разпадаме се в цяло.

Поемам твоето разпадане,

 

Сливаме се в цялото.

Сега вкусът ù е ридаещ,

 

Парливо липсващия вкус на твоите устни.

Сега вкусът ù е метален,

 

Изострени кинжали в ефект на бумеранг.

Обичам те,

 

Защото ти си ти!

Прибирам се във теб сега!

Обичам те,

Защото ти си ти!

Прибирам се във теб сега!

 

© София Оренда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И като нищо после да попита "Как се вкара във филма?". Полянката е оптимистичен вариант на сценария
  • Една поляна с маргаритки няма да стигне за това - обичам те, не те обичам, като прибавим и мрази ме, не ме мрази, и мразя се, не се мразя, а ако отнякъде се появи и въпроса - " от кого е детето", веднага насред поляната може да поникне и сценарист.
  • Интересно поднесено
  • Хахаха, нещо таковано, понеже е дует, явно се късат две маргаритки
    @yaniuz1 (Яни )Благодаря!
  • интересен подход позравления
  • Това като с листенцата на маргаритка - обича ме, не ме обича
Предложения
: ??:??