13.09.2009 г., 15:40 ч.

Да се спасим 

  Поезия » Любовна
371 0 0

Часовете отмъкват предстоящите дни.
Мигове кратки радват нашите души,
с добри новини, копнежи и други красоти.
Досадата и подлостта не чакат,
преследват ни упорито,
за да тържествуват злините,
ако спим, ако бдителността си укротим.
 Но госпожа Решителност идва на помощ -
да ни отърве от бурите, от студени ветрове.
Важно е да търсим и зовем слънцето в нашия ден.
То разпалва огнището и топи ледове.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??