22.12.2010 г., 14:56 ч.

Да се събуждам до теб 

  Поезия » Любовна
1653 0 6

Да се събуждам искам аз до теб
след дълга, бурна, морна нощ.
Косите ти, небрежно разпилени,
да галят леко моите ръце!

Да се събуждам искам аз до теб
след нощ на тайни откровения
и полъхът на топлия ти дъх
да милва нежно моето лице!

Да се събуждам искам аз до теб
дори след най-обикновена нощ,
заслушан влюбено във ритъма
на тръпнещото ти за мен сърце!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??