4.05.2013 г., 16:24 ч.

Да се тикаш в обратното... 

  Поезия » Любовна
640 0 2

Да се тикаш в обратното...

 

Ти си идеалната за мен, но аз не съм за теб...

Май и двамата го знаем, но се тикаме в обратното.

Дължа ти много за това, че ме правиш по-добър човек,

когато истината е упомената, а егото загатнато.

Съскаме се ежедневно, я вредно, я – непотребно,

а „извинявай” не лекува – само минава номера.

Но и преди съм казвал, че ако няма скандали - има нещо нередно

и май излиза, че всичко ни е наред засега.

Така че, обичай ме, както обичам теб – нека всички да виждат.

Подарявам ти целия свят, за да ме правиш щастлив в него.

И макар че до теб стои кретен, всички ни завиждат,

сякаш лъхаме любов на талази, отдалеко.

И да, връзката ни си има някои инфраструктурни проблеми,

но работим на смени за да поправим това, по принцип.

Рамо до рамо, до рано се спори, после сме уморени –

темата се затваря, а в тишината се отваря цип...

© Михаил Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Казано честно всичко ти е наред"...
    И Васко ще ти каже с глас висок,
    че както и да почва, свършва ли добре
    денят.На сутринта се чувстваш като Бог...
  • ...и настана едно тикане...
Предложения
: ??:??