26.04.2017 г., 13:10 ч.

Да се знае! 

  Поезия » Друга
231 1 2

 

Не зная колко съм добър
в това римувано ми хоби,
превръщам се обаче във кахър,
за гузни, припознали се особи.

 

На други пък захранвам им душата,
на трети им се пее от любов,
на някои възбуждам им ината,
но иначе добро съм същество.

 

Ако някога ми даваха заплата,
във кеш за творческата ми магия,
така ще се старая да съм вятър,
да бръсна срещу чужда угодия.

 

И моля ви за точни коментари,
читатели от първия куплет,
аз всякога възпявам комплексари,
дори заради вас ще съм поет.

 

И най-накрая за финала,
не ми вменявайте вина,
че някога ще пиша по-нахално,
и чувствата ми малко ще вонят.

 

Последна точка. Прозаично.
И кратко. Ясно. Да се знае.
Творецът е човече романтично,
а музата ми – Да. Жена е..

 

Данаил Антонов
25.04.2017

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Че си талантлив: не ще и дума! Радвам се да се запозная с един почитател на поезията и песните на Джим Морисън.🎸
  • Браво! Чудесно казано! Поздрави, Дани!
Предложения
: ??:??