26.10.2013 г., 21:47 ч.  

Да си Човек 

  Поезия » Философска
434 0 0

Да си Човек



Как да разрушим "Стената" -
от всевъзможни стереотипи и лъжи?
Сложно е да подчиним Съдбата
на Волята - в желания, мечти.

Звучи така - едно Невероятно
във рамките на всеки светоглед,
през норми, правила - стократно
трудно е това - Да си Човек.

Добре известно, слабо ефикасно
е опита ни да променяме света,
душата се оглежда безучастно,
щом е отражение в реалността.

А истината скрита е във всеки,
предлага нова мисъл и подход,
чрез разума да действаме без пречки -
не в сянката, а в светлия живот.

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??