17.02.2021 г., 7:39 ч.

Да си кажа 

  Поезия
205 1 0

Началото на небето е земята,
далечната дъга е хоризонт,
сърцето домът е на душата,
умът съюзник е от "втори фронт".

 

Снегът кристал е на водата,
човекът на желанията е роб.
Усмихва се и тази нощ луната,
с пижама спинка истинският сноб.

 

Много истини за света аз зная,
но понеже съм малък хулиган,.
мълча си. Но не мога да си трая,
написах стихче подсказано от Там!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??