15.04.2017 г., 22:35 ч.  

Да спасим "българския Стоунхендж"! 

  Поезия » Гражданска
231 0 0

Паметник от нашата история -

на траките астрономическа обсерватория -

от разрушение да спасим,

безразличието към него да не търпим!

 

Че това е богатство народно,

ако имаме съзнание будно -

на произвола на съдбата да не го оставим,

пък дано съумеем да го опазим!

© Георги Всички права запазени

dariknews.bg/novini/obshtestvo/bylgarskiiat-stounhendzh-e-na-pyt-da-izchezne-video-2017635

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??