8.02.2008 г., 16:43 ч.

Да съм вярна на безкрая си 

  Поезия
665 0 2
 

Да съм вярна на безкрая си

и със дъх да нося пролет,

не отричам, че мечтая си

в своя поетичен полет.

 

Да запалвам нови пламъци

в старите, изпепелени нощи,

да строя седефни замъци,

да откривам святи мощи...

 

Да танцувам със делфините

в океана на мечтите си

и да чувам в раковините

музиката на ушите си,

да летя с криле соколови

над елфически градини,

в свежи ветрове ментолови

да се къпя със години...

Не отричам, че мечтая си

и не ще се аз откажа

да съм вярна на безкрая си,

свойта доблест да покажа.

 

                   27. 02. 2007

© Маргарита Дянкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??