16.09.2007 г., 22:52 ч.

Да съм вятъра 

  Поезия
490 0 1
Как искам да съм Вятъра -
да ходя по петите ти,
без да знаеш, че съм аз...
Като поискам, да те галя
и да те целувам,
без да знаеш, че съм аз...
Със себе си да те отнасям,
като вихър, ураган,
когато друга някоя погледнеш,
без да знаеш, че съм аз...
Как искам да съм Вятъра
и да ме обичаш, както аз!

© Жени Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??