Sep 16, 2007, 10:52 PM

Да съм вятъра 

  Poetry
502 0 1
Как искам да съм Вятъра -
да ходя по петите ти,
без да знаеш, че съм аз...
Като поискам, да те галя
и да те целувам,
без да знаеш, че съм аз...
Със себе си да те отнасям,
като вихър, ураган,
когато друга някоя погледнеш,
без да знаеш, че съм аз...
Как искам да съм Вятъра
и да ме обичаш, както аз!

© Жени Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??