Искам да танцувам с теб
в полъха на страст вълшебна,
в облак от въздишки лек
и в любовна топлина неземна.
Искам да танцувам с теб
в песен от вълшебни струни,
да вървиме заедно напред
по килим от топли думи.
ИСКАМ ДА ТАНЦУВАМ С ТЕБ!
ВСЯКА НОЩ...
И ВСЕКИ ДЕН.
ТИ ЩЕ БЪДЕШ ЛИ ДО МЕН?
© Ивелина Цветкова Всички права запазени