30 янв. 2008 г., 08:08

Да танцувам с теб 

  Поэзия » Любовная
830 0 9

Искам да танцувам с теб

в полъха на страст вълшебна,

в облак от въздишки лек

и в любовна топлина неземна.

 

Искам да танцувам с теб

в песен от вълшебни струни,

да вървиме  заедно напред

по килим от топли думи.

 

ИСКАМ ДА ТАНЦУВАМ С ТЕБ!

ВСЯКА НОЩ...

И ВСЕКИ ДЕН.

ТИ ЩЕ БЪДЕШ ЛИ ДО МЕН?

© Ивелина Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??