Да те целуне летен дъжд
и бисерни сълзи да се посипят,
и ти да бъдеш оня мъж,
когото капките от дъжд обичат!
Да те докоснат нежно те,
а после вятърът да ги премахне!
Дъждът любов да донесе
и мислите ти някак да отгатне!
Да имаш пак едно небе
и южното сияние красиво!
И всичко светло да расте,
и мене да откриеш мълчаливо!
Да тръгнем двама под дъжда
на лятото с усмивката безумна,
ще хвана твоята ръка,
щом падне светлата пътека лунна!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени
с чистотата на твоето обичане,
попиват на листа чувствата сладки,
в стихче - дъга за отдадено вричане!
Разкоооош! По детски чиста е енергията на творбата! Благодаря!