6.03.2018 г., 20:51 ч.

Докато.... 

  Поезия » Любовна
400 0 0

Загнездил си се ей тука...

В лявото подребрие...

И туптиш...

Сутрин, обед, вечер......

А вечер е най-страшно...

Не ми даваш да спя... сънувам те...

Желая те... мечтая те...

Загнездил си се...
И няма да излезеш

докато не те имам,

докато не те направя мой...

05032018
Е.Е.

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??