Mar 6, 2018, 8:51 PM

Докато.... 

  Poetry » Love
401 0 0

Загнездил си се ей тука...

В лявото подребрие...

И туптиш...

Сутрин, обед, вечер......

А вечер е най-страшно...

Не ми даваш да спя... сънувам те...

Желая те... мечтая те...

Загнездил си се...
И няма да излезеш

докато не те имам,

докато не те направя мой...

05032018
Е.Е.

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??