Да те имам до мен
е пътуване
сред щастливи и ярки звезди,
да те имам до мен
е будуване
след безоблачни, приказни дни.
Да те имам до мен
е усещане
за омая, за нежност, за страст.
Да те имам до мен
е завръщане
към едничкото, истинско Аз.
Да те имам до мен
е докосване
до безбрежни и сини мечти.
Да те имам до мен
е милуване
и прошепнато - остани!
© Наташа Биразова Всички права запазени