Jul 16, 2015, 6:16 PM

Да те имам до мен 

  Poetry » Love
1819 3 12

Да те имам до мен

            е пътуване

сред щастливи и ярки звезди,

да те имам до мен 

          е будуване

след безоблачни, приказни дни.

Да те имам до мен

         е усещане

за омая, за нежност, за страст.

Да те имам до мен

        е завръщане

към едничкото, истинско Аз.

Да те имам до мен

       е докосване

до безбрежни и сини мечти.

Да те имам до мен

      е милуване

и прошепнато - остани!

© Наташа Биразова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??