22.08.2004 г., 0:33 ч.

Да те желая 

  Поезия
1307 0 2
Да можех аз да те докосна
Да усетя твоята мека топлина
Да вдъхна твоето божествено ухание
Да се заровя в твойта прелестна коса
 
Да усетя вкуса на твоята нежна кожа
Да те целуна със затворени очи
И чак тогава аз бих казал – може,
Сърцето мое може и да закрещи.
 
Да можех да почувствам твоя топъл дъх
Да ме облива като приливна вълна
Да стигнат сетивата ми до връх
Такъв, че аз да се кълна
Че повече не бих могъл да издържа
Но да стискам зъби и да искам още
Да искам още това желание да съхраня
Да, да, аз искам ти да бъдеш…моята единствена мечта!

© Жеко Харалабиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??