17.05.2022 г., 8:56 ч.

Да те намеря 

  Поезия » Любовна
662 2 3

     

       Да те намеря

 

Да те намеря, без да те загубя,

да бъда твоя сянка във нощта

и пак очите ти с любов да търся,

за да усетя нежност, топлина!

 

Годините да се стопят в безкрая,

да върна времето за нас назад,

сълза от обич, пролетна омая

в живота ти да бъде чакан знак!

 

Да се загубим в облака небесен,

да ни събуди ясната зора,

сърцата ни като в красива песен

да свърже тайно странната съдба!

 

По пътя ни цветята пъстри, мили

да носят аромат и красота

и щастието те във нас открили

да ни дарят отново с любовта!

 

                  Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??