Да те намеря, без да те загубя,
да бъда твоя сянка във нощта
и пак очите ти с любов да търся,
за да усетя нежност, топлина!
Годините да се стопят в безкрая,
да върна времето за нас назад,
сълза от обич, пролетна омая
в живота ти да бъде чакан знак!
Да се загубим в облака небесен,
да ни събуди ясната зора,
сърцата ни като в красива песен
да свърже тайно странната съдба!
По пътя ни цветята пъстри, мили
да носят аромат и красота
и щастието те във нас открили
да ни дарят отново с любовта!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.