20.12.2005 г., 20:14 ч.

да те обичам лекомислено.. 

  Поезия
737 0 9

Мечтая си да те обичам лекомислено

или харесвам просто може би...

Да не търся в тебе вярата и смисъла,

да те обичам,както мене са обичали преди.


Не искам в твоите очи да виждам

света,за който винаги копнях.

Изгарям.На влюбена приличам,

а само преди седмица не бях.


Не искам мислите ми към тебе да пътуват,

да съм вълна,а ти да бъдеш моя бряг.

Ти все някога със мен ще се сбогуваш-

не мога да го преживея пак...


Мечтая си да те обичам лекомислено

или харесвам просто може би...

Но ти ми даваш вярата и смисъла,

а миналото..?Да забравим за преди!

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??