Да ти кажа пред всички, че ти си богиня,
да ти кажа, че ти си ми целият свят,
че когато далече си, в мен е пустиня
и без тебе светът ми превръща се в ад.
Да те галя и с радост, и с нежност, и с жажда,
да изпитвам копнеж и нестихващ, и тих,
щом те няма тъга се в гърдите поражда,
щом те няма безсмислен е нежният стих.
Да те гледам с блаженство, изпълнен с мечтание,
да те гледам замаян от сбъдната страст,
щом до мен си отива си всяко страдание,
щом до мен си изпадам в небесен екстаз.
Да си вечно до мене е мойта молитва,
да си моят единствен и светъл мотив,
да ми караш сърцето любов да изпитва.
Да те правя щастлива, ме прави щастлив!
© Раммадан Л.К. Всички права запазени