12 нояб. 2017 г., 22:53  

Да те правя щастлива, ме прави щастлив 

  Поэзия » Любовная
713 1 6

ДА ТЕ ПРАВЯ ЩАСТЛИВА, МЕ ПРАВИ ЩАСТЛИВ

 

Да ти кажа пред всички, че ти си богиня,

да ти кажа, че ти си ми целият свят,

че когато далече си, в мен е пустиня

и без тебе светът ми превръща се в ад.

 

Да те галя и с радост, и с нежност, и с жажда,

да изпитвам копнеж и нестихващ, и тих,

щом те няма тъга се в гърдите поражда,

щом те няма безсмислен е нежният стих.

 

Да те гледам с блаженство, изпълнен с мечтание,

да те гледам замаян от сбъдната страст,

щом до мен си отива си всяко страдание,

щом до мен си изпадам в небесен екстаз.

 

Да си вечно до мене е мойта молитва,

да си моят единствен и светъл мотив,

да ми караш сърцето любов да изпитва.

Да те правя щастлива, ме прави щастлив!

© Раммадан Л.К. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??