10.12.2015 г., 0:20 ч.

Да те преглътна.... 

  Поезия » Любовна
456 0 2
Да те преглътна....


Помолих се дъха ти да преглътна
И го преглътнах, и живях...
Но сякаш из мъгла безпътна
Се лутах, лазех и вървях...

Да, знам че те обичах много
И те обичам – няма как,
Но мога да се закълна във Бога,
Че ти ми носиш само мрак...

Сърцето ми не иска само тяло,
Душата ми копнее за душа...
Желая с някой да се слея цяла,
Да го преглътна и умра...

Аз зная, че без теб е неизбежно,
Но зная и че с тебе има само прах...
И може би така, съвсем небрежно,
Ще чакам за да видя своя крах...
 

© Роси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??