24.12.2023 г., 18:27 ч.

Да те усмихна 

  Поезия » Друга
286 2 1

 

Да те усмихна

 

 

 

С пресъхнала уста от ветровете
и обувки кални
( много бяха дъждовете )
вървя до теб, мълча и мисля
какво е да си в есен,
вместо в пролет чиста.

Мъгла широколистна капе
в паднало гнездо без броня...

Вървя до теб, мълча и мисля
анекдот да ти разкажа.
Как неволно уж
да те погаля,
да те преразкажа
и да те усмихна...

 

 












 

 

© El Sense Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??