12.01.2023 г., 10:11 ч.

Да те забравя, няма как 

  Поезия » Любовна
625 0 0

      

   Да те забравя, няма как

 

Да те забравя, мога ли това?

Та ти си ми в душата.

Като морето синьо и брега

нас свързва ни съдбата.

 

Една звезда към теб ме води пак

и пътя ми огрява.

С годините превръща се във знак

и с мене разговаря.

 

Да те забравя ли, не си мисли!

Ще те обичам само.

Ще търся дълго твоите следи

и силното ти рамо.

 

Ще те докосвам с чувства, със сърце,

когато те сънувам.

Ще бъдеш мое слънце и небе,

ще знам, че съществувам.

 

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??