19.07.2024 г., 8:16 ч.

Да те забравя, нямам сили 

  Поезия » Любовна
97 1 4

         

  Да те забравя, нямам сили

 

Да те забравя, нямам сили,

денят е лятно слънце и мечти

и стиховете музика открили,

повтарят името ти, в тях си ти.

 

Една любов и лятото красиво

живеят в мене в златни цветове,

усмихнеш ли се, мълчаливо

пренасят ме във други светове.

 

Денят е син, неповторим, чудесен,

със чар докосва моята душа.

Животът ми ще бъде интересен,

ако си с мене, тук, сега.

 

Очите ти от мен са скрили

вълнението, болката дори.

Така прекрасни, слънчеви, щастливи

те чудо са, което ме плени.

 

И ще ти кажа, че обичам

на лятото красивата тъга,

и дълго, дълго ще се скитам

във търсене на любовта.

 

Да те забравя, нямам сили,

денят е лятно слънце и мечти

и стиховете музика открили,

повтарят името ти, в тях си ти.

          Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??