3.07.2007 г., 9:32 ч.

Да, теб... 

  Поезия
642 0 6



изплаках те в тъжна мелодия

теб

сълза блестяща в очите ми

теб

вопъл застинал на устните

теб

защото те пуснах в сърцето си





                                                                                                               ...някога...може би

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??