14.04.2009 г., 22:53 ч.

... да ти разкажа... 

  Поезия
755 0 29


   
 ... да ти разкажа...


Искам да ти разкажа...
за тая буря в душата си,
която изтръгва дървета
случайно до тях допра ли се...

Искам да ти разкажа...
как Любови с вой са ме нищили
и само Тоя Бог ми остана
да не се срутя в Нищото...

Искам да ти разкажа...
за Времето-шегобиец
и как оцелeлите ми желания
за миг плътта ще убие...

Искам да ти разкажа...
как често вечер си мисля,
че ме докосваш с върха на пръстите
и като вярващ пред Бог - все питам:

Истина ли е или измислица...?
Или съм пила в повече
на Любовта от виното...

 

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??