Искам да обичам този мъж.
Нека ме боли до непотребност.
Трудно да привиквам с мисълта,
че ме лъже. Както лъжа тебе.
Нека ме удави без потоп!
Да продава празника за делник.
По безбожност да надмине Бог -
грубо да убива. Като нежност.
Пепелянка - шарено кълбо -
с верността на баскервилско куче.
Ти си съвършената любов.
Толкова си истински! И
скучен.
2006
© Павлина ЙОСЕВА Всички права запазени
омая ме! еххх, каква жена...!
страхотен стих! благодаря!