Един тегел по главната със тебе!
Че то било такъв голям разкош!
Със толкова внимание огледан,
значим се чувствам и съвсем не лош!...
Оттук-оттам огряват ни усмивки,
валят и комплименти като дъжд.
Целувки и прегръдки без почивка...
На хубава жена да бъдеш мъж!...
Но после почва нещо да ми писва,
дори се чувствам леко наранен...
Това внимание към мене липсва
самичък като движа всеки ден.
Че аз не съм причината е ясно
да ме обикнат всички изведнъж...
Я, мила, леко към дома - надясно!
Да видят, че жената има мъж!..
© Роберт Всички права запазени