17.02.2009 г., 19:23 ч.

Да върнете времето назад 

  Поезия
772 0 3

Хора, закъде сте се разбързали?
      Накъде? С този бяг?
Спрете се! Нима си мислите,
че времето ще върнете назад?

 

Хора, погледнете календара!
Времето тече - ден след ден...

и годините минават...
нима ще върнете отминалия ден?

 

Хора, часовникът тиктака..
... отброява секундите безброй...
И не можете на времето да кажете:
"Хей, време, чакай! Стой!"

 

Хора, спрете се! Нима не виждате,
че бързо годините летят...
И когато спрете, вече ще е късно...
... не ще успеете да върнете времето назад...

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??