18.11.2008 г., 9:22 ч.

Да вървим (с видео) 

  Поезия » Любовна
713 0 17


ДА ВЪРВИМ

Нека двама да тръгнем,
да вървим, да вървим
без преструвки и маски,
без фалш и без грим.

Много пътища канят,
не един, не един,
ние с тебе обаче
по кой ще вървим?

Ах, защо ли те питам?
Как по кой, как по кой?
Ние вече го тъпчем
и му казваме “свой”.

Дали дълъг ще бъде?
Кой ти знай, кой ти знай?
Но със тебе сме длъжни
да вървиме до край.

Той напред ще ни води,
все напред, все напред,
все натам, откъдето
назад няма билет.

От там някой ще гледа,
ще следи, ще следи,
как със тебе вървиме
все по стари следи.

Как утъпкваме пътя
много стар, много стар,
ти на мене ще бъдеш
и аз на тебе другар.

И до края щом стигнем
в сетен час, в сетен час,
нека с гордост да кажем:
"ЛЮБОВТА БЕШЕ С НАС!"


Вижте видеото:)            http://www.vbox7.com/play:b6140e63

 

© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??