Да взема огън
Любов.
Чувство, което преминава
като тръпка по тялото.
Думите "Любов" И "Обичам те"
съхраняват в себе си всичко,
което искаш от този свят.
Нежност и ласки.
Ласки от топли длани.
Ласките на нежни думи.
Докосване, което те взривява.
Усещане за танц на пеперуди в душата.
Целувка, която те води
по пътеката на страстта човешка.
Целувка, която те прави властна
над емоцията и трепета в сърцето.
Прегръдка - най-великото
върховенство на близостта.
Докосването на тела
изгарящи от жажда за взаимност.
И всичко съчетано в едно
се спира във вярата,
че утре близостта
ще бъде по-голяма,
че утрешният ден
ще грее и свети от любовта на двама.
Да, да бъдеш влюбен е блаженство!
Да обичаш, значи да гориш.
Аз искам да горя в тебе!
От устните да взема огън,
за да светя като факел от тази любов.
Да те обичам, значи да обичам себе си
и живота заедно с теб.
Обичай ме!....
© Йонка Янкова Всички права запазени