Apr 25, 2015, 8:54 PM

Да взема огън 

  Poetry » Love
326 0 2

                                             Да взема огън

 

Любов.

Чувство, което преминава

като тръпка по тялото.

Думите "Любов" И "Обичам те"

съхраняват в себе си всичко,

което искаш от този свят.

Нежност и ласки.

Ласки от топли длани.

Ласките на нежни думи.

Докосване, което те взривява.

Усещане за танц на пеперуди в душата.

Целувка, която те води

по пътеката на страстта човешка.

Целувка, която те прави властна

над емоцията и трепета в сърцето.

Прегръдка - най-великото

върховенство на близостта.

Докосването на тела

изгарящи от жажда за взаимност.

И всичко съчетано в едно

се спира във вярата,

че утре близостта

ще бъде по-голяма,

че утрешният ден

ще грее и свети от любовта на двама.

Да, да бъдеш влюбен е блаженство!

Да обичаш, значи да гориш.

Аз искам да горя в тебе!

От устните да взема огън,

за да светя като факел от тази любов.

Да те обичам, значи да обичам себе си

и живота заедно с теб.

Обичай ме!....

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти Стойне за коментарите. Много точно долавяш темата на стиховете.Ллека и приятна седмица
  • Много мъдрост, образност , многостранност на чувствата и емоциите.
    Всичко предадено сякаш от зрелостта на опита.Харесва ми!
    Поздрав и приятна вечер!
Random works
: ??:??