10.03.2011 г., 10:04 ч.

Да замълчим! 

  Поезия
714 0 2

Готова съм  завинаги  да те изтрия.

Очите,  като на хищни зверове,

с една сълза презрението си да скрият,

една усмивка да довърша любовта ти,

с кървави следи да те примамя

в капана, в който пръв ме хвана

Готови сме да се убиваме!

Нали!?

До смърт или до кръв.

Да победим!

Една любов, ограбила ни двама.

Може би е по-добре да замълчим!

Мълчанието смърт е по-голяма.

 

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??