20.06.2009 г., 16:53 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
518 0 2

                   

 

                       Самотата на твоите длани

                       крие думи - неизказани,

                       сбрани за мига откровение,

                       в който телата ни без въпроси

                       преоткриват безкрая.

                       Говори ми с длани - без свян

                       и взриви самотата ми!

                       

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??