29.06.2011 г., 11:17 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
676 0 4

 

 

                                                     Прегоряха очите

                                                     от взиране

                                                     в пустото.

                                                     Ръцете

                                                     пресъхнаха

                                                     като корени

                                                     на дива лоза.

                                                     По пътя

                                                     без изход

                                                     пътечки

                                                     с пресъхнали бурени

                                                     пълзят към

                                                     луната.

                                                     Разгневени сълзи

                                                     преляха

                                                     звездите.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??