Спомням си всяка дума.
Спомням си всеки нов ден.
Вечно ще помня очите ти,
смеха, всеки твой жест.
Миризмата ти тъй сладка
в мен до ден днешен е.
Знам, само думи това са.
Знам, грозно на листа стоят.
Благодаря, че частица
от себе си даде ми.
Благодаря, че показа ми
колко красив е светът.
Не ще стигнат дните
да те обичам така,
както в съня си.
Така, както сега.
© Аспарух Всички права запазени