22.04.2010 г., 21:49 ч.

Дай ми знак 

  Поезия
632 0 1

Дай ми знак,

за да може слънцето в сърцето ми

отново да заблести.

Дай ми знак,

за да може морето в душата ми

отново да забушува.

Дай ми знак,

за да може реката във вените ми

отново да потече.

Дай ми знак!

Усмивка да грейне на лицето ми.

Дай ми знак!

Блясък да има в очите ми.

Дай ми знак!

Да преоткрия живота

вечно красив.

Дай ми знак!

Да запечатя любовта

вечно сладка.

© Стела Раденкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Преоткрии живота,любовта иска свобода...Знаците са навсякъде огледай се !!!Поздрав и усмивки!!!
Предложения
: ??:??