Apr 22, 2010, 9:49 PM

Дай ми знак 

  Poetry
633 0 1

Дай ми знак,

за да може слънцето в сърцето ми

отново да заблести.

Дай ми знак,

за да може морето в душата ми

отново да забушува.

Дай ми знак,

за да може реката във вените ми

отново да потече.

Дай ми знак!

Усмивка да грейне на лицето ми.

Дай ми знак!

Блясък да има в очите ми.

Дай ми знак!

Да преоткрия живота

вечно красив.

Дай ми знак!

Да запечатя любовта

вечно сладка.

© Стела Раденкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Преоткрии живота,любовта иска свобода...Знаците са навсякъде огледай се !!!Поздрав и усмивки!!!
Random works
: ??:??