8.02.2018 г., 11:35 ч.

Дай ми знак 

  Поезия » Любовна
442 0 2

Моля те, любов,

дай ми знак.

Докосни моето рамо.

Кажи: И без него

пак ще живееш,

трябва да поискаш само.

Но аз не искам това.

Без него няма живот.

Искам да го видя.

Да му кажа колко го обичам.

И как с вятъра буен,

все до него тичам.

Мъката ми е голяма.

Не си усещам даже сърцето.

Липсва ми топлата ръка.

Мразя си лицето.

Моля те, любов, докосни ме,

да не повтарям

неговото име.

И ако и това не помогне,

в камък превърни ме!

Моля те, любов ...

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??