9.05.2008 г., 16:18 ч.

Далеч 

  Поезия » Друга
841 0 2
 

Изчезни!

Далеч.

Не се завръщай.

Да ме видиш даже не помисляй.

Забрави.

Недей.

Не се обръщай.

Истина е... Свърши! Всичко...

Избледней.

Мълчи.

Не ми напомняй.

Споменът боли и пари...

Изстини!

Кървиш,

сърце бездомно.

И да чука, о, за бога! Не отваряй!

 

09.05.2008

© Галя Анчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??