22.12.2011 г., 11:25 ч.

Далеч 

  Поезия » Любовна
723 0 0

Из основи света ми разтресе, 
болката от мене отнесе.
С обич показа ми как да живея,
без усилия научи ме да се смея.
Вдъхна ми сили, 
с поглед любовта ми засили.
''Обичам те'' да кажа малко е, 
да пробвам дори жалко е.
Не искам да те пускам, 
искам само силно да те стискам,
с любов към мен да те притискам.
Ела, погледни ме,
тихо кажи моето име,
хвани ме за ръката
и да се понесем над тревата.
Да отидем далеч, далеч...
нейде, гдето няма веч.
Има само тишина, 
малко сладка долина.

© Мария Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??