5.07.2007 г., 15:06 ч.

Далеч 

  Поезия
532 0 7

Няма как да знаеш какво си мисля нощем,
когато тихо пак заспивам сама.
Когато гледам към звездите
и мисля си, че съм една луна.
Която тихо в небосклона
 самотна пак стои
и дори милионите звези край нея
не могат да те заменят.
И виждам в тебе слънцето далечно,
което гоня всеки ден.
И пак ранено е сърцето,
разбити пак са моите мечти.
Далеч си, много си далеч,
делят ни толкова неща
и думите не стигат,
а сърцето ми изпълнено е
с толкоз много празнота...

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??