8.04.2006 г., 16:10 ч.

"Далеч от мен" 

  Поезия
1024 0 4

                                          на И.
Дори далеч от мен, невидимо присъстваш,
безгласно ми говориш,
изпращаш ме и срещаш със очи....
На две разкъсваш всяка моя стъпка,
напътстваш моя сън,
с парфюма ти душата ми дъхти!
Дори далеч от мен, невидимо ме следваш,
затопляш ми ръцете,
рисуваш погледа ми с твоя цвят...
От себе си ми даваш, покоя ми отнемаш,
затваряш ми очите
и бавно миглите ми шумолят!
Дори далеч от мен, невидимо ме галиш,
нанизваш думите ми
и секва моя поизмръзнал глас...
Недей без мен, не ме оставяй,
играй си със сърцето и с ума ми - 
далеч да си, у мен те крия аз! 

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • !!!! давай все така.
  • Мери ,аз съм забравила да те оценя мила.Извинявай,аз по принцип рядко пиша оценки,само ,когато са твърди 6-тици.Някой ти е писал тук категорична 2-ка.Не се сърди на хората Мери ,а пиши,защото го можеш,поне аз мисля така!От мен 6
  • Благодаря
  • Хубаво!
Предложения
: ??:??