19.07.2007 г., 21:59 ч.

Далеч от мен 

  Поезия
590 0 3

Няма да ме видиш  повече,
сега слънцето плаче за теб.
Тъмнината тук е вече,
а за моята болка няма лек.


Искам да ти кажа сбогом,
да открия светлината.
Да страдам повече не мога,
спирам във очите си сълзата.


Дотук беше с всичките молби,
боли, но ще ми мине.
Далеч от мен си вече ти
и любовта в омраза ще премине.


Сърцето ми от лед ще стане,
хайде, тръгвай си, върви.
И мъката във миналото ще  остане
така, както и ти.

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??